• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У США мають намір посилити контроль над компаніями, які працюють із криптовалютами

    Опубликовано: 2022-09-12 09:45:34

    Компанії, які допомагають спростити транзакції на ринку криптовалют, мають зареєструватися в Комісії з цінних паперів та бірж США (SEC), як і інші ринкові посередники. Про це заявив глава SEC Гері Генслер, повідомляє Reuters.

    Компанії, які допомагають спростити транзакції на ринку криптовалют, мають зареєструватися в Комісії з цінних паперів та бірж США (SEC), як і інші ринкові посередники.

    Подробиці
    Генслер сказав, що посередники на ринку криптовалют виконують ряд функцій, регульованих SEC, включаючи роботу як біржа, брокер, дилер, кліринговий агент і зберігач, і повинні бути зареєстровані відповідним чином.

    «Якщо ви потрапите в якусь із цих категорій, заходьте, поговоріть з нами і зареєструйтесь», — сказав Генслер аудиторії адвокатів у Вашингтоні.

    Він також повторив, що переважна більшість крипто-токенів кваліфікуються як цінні папери та підпадають під дію відповідних законів.

    «Змішування різних функцій усередині криптопосредников створює невід'ємні конфлікти інтересів та ризики для інвесторів», — додав він.

    Хоча Генслер раніше заявляв, що крипто-кредитори підпадають під компетенцію SEC, його коментарі містять більш детальну інформацію про інших учасників ринку криптовалют, які, на думку SEC, підпадають під її юрисдикцію.

    Його висловлювання, ймовірно, налякають учасників крипторинка, які сподівалися уникнути дорогих вимог, зазвичай пов'язаних з реєстрацією SEC, включаючи розкриття інформації, контроль управління ризиками та мінімальні вимоги до капіталу та ліквідності, хоча ще невідомо, чи такі добровільно дотримуватимуться.

    Генслер сказав, що він попросив співробітників SEC працювати з криптопосредниками, щоб переконатися, що вони реєструють кожну зі своїх функцій, що може включати їхній поділ на окремі юридичні особи для пом'якшення конфлікту інтересів.

    Однак він додав, що SEC, можливо, доведеться виявити гнучкість у застосуванні існуючих вимог до розкриття інформації, зазначивши, що в інших місцях у рамках режиму SEC існує спеціальне розкриття інформації про продукти.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.