• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна провела навчання у межуючих з білоруссю областях на тлі маневрів зс рб

    Опубликовано: 2022-09-09 16:30:36

    На Житомирщині, Рівненщині та Волині провели тактико-спеціальні навчання "Північний буревій - 2022", 8 вересня відпрацьовувалася активна фаза навчань, участь в яких взяли бійці Нацгвардії, Держприкордонслужби, Нацполіції спільно з Силами територіальної оборони ЗСУ, інформує УНН з посиланням на повідомлення МВС України.

    Цитата

    "Тактико-спеціальні навчання підрозділів МВС та сил ТРО проходять в регіонах, які межують з рб", - йдеться у повідомленні.

    Деталі

    Відповідно до легенди навчань, правоохоронці та військові відпрацьовували питання інженерного облаштування оборонних позицій, а саме мінування територій. Окрім того, підрозділи спільно тренувалися проводити визволення територій від сил і засобів противника та відбивати його контрнаступальні дії, вказали у МВС.

    Разом з основними навчальними маневрами, як повідомляється, підрозділи спеціального призначення також відпрацьовували виявлення, блокування та ліквідацію збройних груп та ДРГ.

    "Зазначимо, що такі навчання необхідні для підтримки боєздатності підрозділів системи МВС у районах відповідальності та бойового злагодження із силами Тероборони ЗСУ", - наголосили у МВС.

    Доповнення

    8 вересня у білорусі розпочалися військові навчання збройних сил республіки білорусь щодо "відпрацювання бойових дій зі звільнення території, тимчасово захопленої противником". Навчання відбуватимуться на полігоні "Брестський", у Мінській та Вітебській областях рб. Вони триватимуть до 14 вересня.
     
    Юлія Шрамко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.