Україна провела навчання у межуючих з білоруссю областях на тлі маневрів зс рб

09 сен, 16:30

На Житомирщині, Рівненщині та Волині провели тактико-спеціальні навчання "Північний буревій - 2022", 8 вересня відпрацьовувалася активна фаза навчань, участь в яких взяли бійці Нацгвардії, Держприкордонслужби, Нацполіції спільно з Силами територіальної оборони ЗСУ, інформує УНН з посиланням на повідомлення МВС України.

Цитата

"Тактико-спеціальні навчання підрозділів МВС та сил ТРО проходять в регіонах, які межують з рб", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Відповідно до легенди навчань, правоохоронці та військові відпрацьовували питання інженерного облаштування оборонних позицій, а саме мінування територій. Окрім того, підрозділи спільно тренувалися проводити визволення територій від сил і засобів противника та відбивати його контрнаступальні дії, вказали у МВС.

Разом з основними навчальними маневрами, як повідомляється, підрозділи спеціального призначення також відпрацьовували виявлення, блокування та ліквідацію збройних груп та ДРГ.

"Зазначимо, що такі навчання необхідні для підтримки боєздатності підрозділів системи МВС у районах відповідальності та бойового злагодження із силами Тероборони ЗСУ", - наголосили у МВС.

Доповнення

8 вересня у білорусі розпочалися військові навчання збройних сил республіки білорусь щодо "відпрацювання бойових дій зі звільнення території, тимчасово захопленої противником". Навчання відбуватимуться на полігоні "Брестський", у Мінській та Вітебській областях рб. Вони триватимуть до 14 вересня.
 
Юлія Шрамко

Джерело: УНН


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/533119.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua