• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Через обстріли окупантами Бахмута та Нью-Йорка загинули ще двоє людей, четверо поранені

    Опубликовано: 2022-09-09 10:15:31

    Двоє людей загинули і четверо були поранені внаслідок обстрілів російськими окупантами Бахмута і селища Нью-Йорк Донецької області 8 вересня. Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

    Зокрема, противник здійснив масований обстріл з реактивної системи залпового вогню "Ураган" та мінометів центральної частини Бахмута. Снаряди загарбників влучили у приватні будинки, магазини, АЗС та багатоповерхівки. Один місцевий мешканець загинув, ще четверо отримали поранення.

    Окрім цього, ворожа армія з артилерії обстріляла селише Нью-Йорк Торецької міської громади, внаслідок чого біля власного будинку загинула жінка.

    За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється розслідування у трьох відкритих через ці події провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (стаття 438 Кримінального кодексу).

    Нагадаємо, що як повідомляв начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, у ніч на 8 вересня окупанти вели вогонь по Бахмутській, Соледарській та Світлодарській громадах. Зокрема, у Бахмуті ворог влучив у Палац культури імені Мартинова, результаті чого поранення отримали дві людини.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.