• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На півдні окупанти влаштували бунт та відмовились від участі у бойових діях

    Опубликовано: 2022-09-05 12:45:07

    Військові армії країни-агресора РФ деморалізовані та колективно відмовляються від участі у бойових діях.

    Про це повідомляє Оперативне командування "Південь".

    "Зафіксований бунт військовослужбовців 127-го полку 1 армійського корпусу окупаційних військ у вигляді колективної відмови від участі у бойових діях", - йдеться у повідомленні.

    Зазначається, що однією із причин є незадовільне всебічне забезпечення: на передових позиціях особовий склад залишився навіть без води.

    Як повідомили в ОК "Південь", проти бунтівників спецслужбами окупаційних військ вжито заходів, їх вивезено з позицій.

    "Не даючи ворогу шансів на бойовий успіх та вирішення питань з логістикою, нашою авіацією нанесено двадцять один удар по його позиціях, опорних та командних пунктах, районах зосередження сил та засобів, а також по транспортно-логістичних об’єктах", - зазначили в ОК "Південь".

    Там зазначили, що ракетно-артилерійські підрозділи продовжують виконувати вогневі завдання, а переправи через Дніпро і Інгулець перебувають під щільним вогневим контролем.

    Нагадаємо, в Генеральному штабі Збройних сил України заявляють про виявлення гуртожитків окупаційних військ в будівлях школ.  Саме тому російські загарбники так наполегливо намагались розпочати навчальний рік на окупованих територіях.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.