• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Названі ознаки розвитку серйозних хвороб

    Опубликовано: 2022-09-03 08:48:40

    Проблеми з вухами, в тому числі ослаблення слуху, можуть свідчити про розвиток таких небезпечних захворювань, як хвороба Альцгеймера, рак та інсульт. Портал Медикфорум перерахував шість «вушних» ознак появи серйозних проблем зі здоров’ям, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Так, дзвін у вухах може сигналізувати про зміну гормонального фону, інфекції у вусі, підвищеному тиску і високий холестерин, а також пухлини або прееклампсії (ускладнення при вагітності).

    Втрата слуху в одному вусі може говорити про зростання пухлини на нерві внутрішнього вуха. Однак частіше ця проблема пов’язана з менш серйозними захворюваннями і легко усувається належною терапією.

    Волога вушна сірка свідчить про розвиток раку грудей. Хвороба виникає через мутації гена ABCC11, яка також впливає на якість сірки у вухах.

    Якщо у жінок «горять» вуха, це нерідко говорить про початок менопаузи.

    Оніміння вух-небезпечний симптом, особливо в сукупності з відчуттям слабкості в руках і ногах, оніміння в особі і скруті мови. Це говорить про інсульт.

    Зморшки на мочках можуть свідчити про ішемічну хворобу серця. Поява таких зморшок обумовлено деформацією дрібних судин.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.