• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мародери на марші: вслід за Коломойським атаку на ПриватБанк поновлює його «побратим» Боголюбов

    Опубликовано: 2022-09-02 16:04:12

    Боротьба ПриватБанку за справедливість в інтересах держави Україна триває: у понеділок, 5 вересня 2022 року, Господарський суд м. Києва розгляне справу за позовом Геннадія Боголюбова до ПриватБанку.

    У цій справі колишній акціонер пан Боголюбов, як і його партнер по доведенню ПриватБанку до межі банкрутства в 2016 р. І. Коломойський, всупереч закону, намагається повернути собі акції ПриватБанку, витребувавши їх від держави.

    Попереднє засідання мало відбутись ще 15 серпня, але розгляд справи був вчергове перенесений через зловживання Г. Боголюбовим своїми процесуальними правами. Як зазначалось юристами ПриватБанку, пан Боголюбов, порушуючи закон, намагається подати докази поза межами процесуальних строків, водночас всіляко сприяючи затягуванню розгляду справи.

    Нагадаємо, що в рамках спланованої атаки колишніх власників на ПриватБанк, Господарський суд м. Києва паралельно розглядає аналогічну справу за позовом Ігоря Коломойського: 30 серпня її розгляд було перенесено на три тижні через неявку представників позивачів. Термінологією воюючої України, планувалось відкрити ще один фронт, тепер в середині країни, атакою на фінансову безпеку країни, а саме  на ПриватБанк, але успіху нема.

    Спроби І. Коломойського і Г. Боголюбова незаконно відібрати у держави банк, порятунок якого в 2016 році коштував їй понад 155 мільярдів гривень, видаються особливо цинічними на фоні надзусиль кожного українця підтримати державу в цей складний час.

    ПриватБанк вірить, що при подальшому розгляді справи Господарський суд м. Києва не дозволить позивачу зловживати своїми процесуальними правами, застосує норми так званого «антиколомойського» закону, які безапеляційно забороняють повернення націоналізованих банків їх колишнім акціонерам, та в кінцевому підсумку прийме справедливе та законне рішення.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.