• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США, Японія і Південна Корея спільно обговорять можливі ядерні випробування КНДР

    Опубликовано: 2022-09-05 09:45:31

    Офіційні особи Японії, США і Південної Кореї зустрінуться наступного тижня, щоб обговорити можливі прийдешні ядерні випробування Північної Кореї.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

    Зустріч пройде на тлі ознак того, що КНДР завершила підготовку до проведення свого першого ядерного випробування з 2017 року. За заходом, який заплановано на 7 вересня в Токіо, піде ще одна тристороння зустріч на Гаваях за участю радників з національної безпеки трьох країн.

    Радник Південної Кореї з національної безпеки Кім Сон Хан підкреслив, що в разі проведення ядерних випробувань "м'якої" відповіді чекати не варто. Подробиць він не повідомив, але раніше уряд згадував про додаткові санкції.

    У Токійській зустрічі візьмуть участь посланець США в Північній Кореї Сун Кім, спеціальний представник Південної Кореї з питань миру і безпеки на Корейському півострові Кім Ганн і генеральний директор Бюро у справах Азії і Океанії Міністерства закордонних справ Японії Такехіро Фунакосі.

    Раніше ми писали, що КНДР відкинула пропозицію Сеула щодо денуклеаризації в обмін на економічну допомогу. Влада КНДР ніколи не прийме пропозицію Південної Кореї, заявила Кім Е Чжон, сестра лідера КНДР Кім Чен Ина.

    Нагадаємо, Північна Корея провела випробувальний пуск двох крилатих ракет у бік Жовтого моря.

    КОНСТАНТИН ШИРОКУН

    Інф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.