• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • РФ завдала ракетного удару по Рівненській області. Постраждали житлові будинки

    Опубликовано: 2022-08-29 12:30:04

    Російські окупаційні війська ввечері 28 серпня нанесли ракетний удар по Сарненському району Рівненської області. Про це повідомив начальник Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль.

    "Остання повітряна тривога принесла ракетний удар по Рівненщині. Попередньо без жертв. Постраждав об'єкт військової інфраструктури. Виїхали на місце події", — сказав Коваль.

    Повітряна тривога, під час якої окупанти нанесли удар по регіону, тривала з 19:22 до 19:52. В цей же час її оголосили в багатьох областях. ЗМІ повідомляли, що для нанесення ударів по Україні РФ підняла винищувачі в Білорусі.

    Оновлено о 22:40. Згодом Коваль повідомив, що росіяни завдали 4 ракетні удари по об’єкту військової інфраструктури в місті Сарни. Внаслідок удару постраждалих немає.

    Ударна хвиля пошкодила десятки житлових будинків та будівлю Центральної районної лікарні.

    "В результаті атаки росіян крім військового об'єкта ударною хвилею пошкоджено 30 будинків та районну лікарню", - повідомив голова ОВА Коваль.

    Попереднього разу по Сарнах наносили удар в червні. Тоді ракети потрапили у станцію техобслуговування з мийкою та ще один комплекс по ремонту автомобілів. В результаті троє людей загинуло, ще четверо госпіталізовані, з них двоє - у важкому стані.

    Нагадаємо, 28 серпня також загарбники з Російської Федерації нанесли удари по череді корів, яка перебувала в прикордонні Семенівської громади Чернігівській області.

    Цього ж дня окупанти нанесла ракетний удар по Запоріжжю. "Прильоти" зафіксовано у двох районах міста.

    Окрім того, під ворожий вогонь потрапили Харківська та Дніпропетровськаобласті.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.