• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Війська РФ завдали удару по гуртожитку в Харкові: шість людей загинули, 16 поранені

    Опубликовано: 2022-08-18 13:15:29

    Ввечері 17 серпня російські війська вчергове обстріляли житловий сектор Салтівського району Харкова, влучивши у гуртожиток. Про це повідомляють начальник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов та мер міста Ігор Терехов.

    За їх словами, внаслідок "прильоту" в житловій будівлі зайнялася сильна пожежа, на місці працюють рятувальники та медики екстреної допомоги.

    Станом на 22:34 Синєгубов повідомив, що в результаті обстрілу принаймні шість людей загинули, а ще 16 отримали поранення.

    "Коли чуєш про харківську Салтівку – це знову біль. Біль за всю Україну. Біль за Харків. Ракетний удар… По гуртожитку… Будівля вщент зруйнована. Точну кількість загиблих і поранених встановлюємо. Підлий і цинічний удар по цивільних, що не має жодного виправдання й демонструє безсилля агресора. Не пробачимо, помстимося", -  прокоментував президент Володимир Зеленський.

    Нагадаємо також, що напередодні ввечері російські військові також вчергове обстріляли Салтівський район Харкова, зокрема поціливши по місцевому трамвайному депо. При цьому в ніч на вівторов окупанти здійснили обстріли по території відразу п'яти з дев'яти адміністративних районів Харкова. За словами Терехова, такого радіусу ракетних ударів по місту не було вже давно.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.