• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зброя для України. Резніков пояснив різницю між форматами в Рамштайні та Копенгагені

    Опубликовано: 2022-08-12 14:00:13

    Якщо на зустрічах у форматі "Рамштайн" обговорюється передача Україні конкретної зброї та систем, то на конференції у Копенгагені обговорюється стійке забезпечення ЗСУ зброєю, зокрема, довгострокові програми. Про це в ефірі DR Denmark заявив міністр оборони Олексій Резніков.

    За його словами, Рамштайн та Копенгаген – дві дружні платформи. У форматі "Рамштайн", який очолюють США та глава Пентагону Ллойд Остін, обговорювалися конкретне озброєння та системи, також на першій "рамштайнівській" зустрічі було вирішено змінити доктрину – перейти від радянської до сучасної зброї натовського зразка.

    "На цій же платформі (у Копенгагені. – ред.) ми обговорювали стійкі постачання, розширення потужностей виробників, щоб вони могли робити більше зброї, гаубиць, бронемашин", – сказав він.

    Резніков також зазначив, що на зустрічі у Копенгагені обговорювалися конкретні речі: програми розмінування, тренувальні програми військових. Водночас він зазначив, що не порушувалася в столиці Данії тема літаків.

    "Ми обговорювали (у Копенгагені. – ред.) не лише короткострокові, але також і довгострокові програми з постачання Україні бронемашин, гаубиць та різних систем, щоб стримати Росію та розпочати контрнаступальні кампанії", – сказав він.

    Марк Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.