• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • РФ змушена мобілізувати техніку і боєприпаси з Далекого Сходу, - Данілов

    Опубликовано: 2022-08-08 13:00:42

    Для продовження війни проти України, РФ мобілізує техніку і боєприпаси з Далекого Сходу, Уралу та інших територій.

    Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

    "Щоб вести з нами сьогодні боротьбу, ворог змушений мобілізовувати техніку, боєприпаси з Далекого Сходу, Уралу, інших територій. Вони пішли ва-банк, й не можуть, як вони вважають, програти цю війну", - написав у Twitter Данілов.

    За його словами, Росія поступово знищує колонізоване у 19-20 ст. населення.

    "На фронті не так багато росіян, переважно це інші нації, в яких вони забрали мову, історію, традиції і вважають їх нібито росіянами", - написав він.

    Крім того, Данілов додав, що дипломатія має бути підкріплена успіхами на фронті, оскільки тоді справжні дипломати зможуть набагато ефективніше спілкуватися з багатьох питань.

    "Спроба РФ відхреститися від воєнного злочину в Оленівці подібна до того, що вони роками брехали про малайзійський Боїнг, який вони збили у 2014-му. Життя людини і міжнародні зобов’язання для них – порожній звук", - написав Данілов.

    Нагадаємо, що окупанти 29 липня здійснили навмисний артилерійський обстріл виправної установи в тимчасово окупованій Оленівці, де утримувалися українські полонені.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.