• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Шольц заявив, що технічних причин для скорочення поставок газу з рф немає

    Опубликовано: 2022-08-03 17:30:27

    Газова турбіна для трубопроводу «Північний потік-1» готова для використання, технічних причин для скорочення поставок газу немає. рф може її отримати, якщо надасть необхідну інформацію для її транспортування. Про це повідомив сьогодні канцлер ФРН Олаф Шольц, інформує УНН.

    Деталі

    Як зазначається, сьогодні канцлер Німеччини Олаф Шольц оглянув відремонтовану турбіну для російського газопроводу «Північний потік-1», яка зараз знаходить на заводі Siemens Energy у місті Мюльгайм-на-Рурі.

    Цитата

    «Я бачив на власні очі: обслугована турбіна є і готова до використання в будь-який час. Треба лише запросити росію. Тому технічних причин для скорочення поставок газу немає», - заявив він в Twitter.

    Також, за даними Reuters, Шольц звинуватив рф у затримці повернення турбіни «Північний потік-1», яка обслуговувалася в Канаді.

    «Її (турбіну - ред.) можна транспортувати та використовувати в будь-який час», - сказав Шольц під час візиту на фабрику Siemens Energy.

    Доповнення

    Російський "Газпром" 27 липня вдвічі скоротив обсяг природного газу, що проходить магістральним газопроводом з росії до Європи "Північний потік-1", до 20% пропускної спроможності.

    Німецька компанія «Siemens Energy» відправила «Газпрому» видану Канадою експортну ліцензію, що дозволяє ремонтувати, обслуговувати та транспортувати турбіни для компресійної станції «Портова» газопроводу «Північний потік».

    Кароліна Гайдук

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.