• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Канада ввела санкції проти російських військових чиновників, причетних до звірств у Бучі

    Опубликовано: 2022-08-03 14:30:10

    Канада запроваджує додаткові санкції у зв'язку з незаконним і невиправданим вторгненням Росії до України, зокрема – проти російських військових чиновників, причетних до злочинів у Бучі. Про це повідомила міністерка закордонних справ Мелані Жолі.

    "Попри заклики міжнародної спільноти припинити свої кричущі дії, російський режим продовжує вести безглузду війну", – йдеться у повідомленні.

    Жолі заявила, що Канада посилить тиск на російську військову машину і вводить нові обмеження щодо 43 військових чиновників і 17 організацій, причетних до безглуздого кровопролиття диктатора Володимира Путіна, зокрема жахливих подій у Бучі.

    "Канада рішуче засуджує вбивство цивільних осіб в Україні й використовуватиме всі засоби, що є в її розпорядженні, для забезпечення повного розслідування порушень міжнародного права на території України, зокрема в Бучі", – йдеться у заяві глави канадського МЗС.

    Новий список санкцій опубліковано тут. У переліку військових чиновників – їхні імена й дати народження.

    Наталия Медведева
     
    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.