• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Російські війська нанесли ракетний удар по Одеському району

    Опубликовано: 2022-08-01 11:15:57

    Окупанти ввечері 31 липня запустили 2 ракети типу "Іскандер" по території однієї з громад Одеського району, повідомляє Одеська районна держадміністрація та ОК “Південь”.

    Відомо, що ракета влучила в кар'єр, про інші попадання покищо не повідомляється. На місці влучання виникла пожежа, сили ДСНС оперативно її ліквідували.

    "Інформація щодо постраждалих уточнюється. Бережіть себе та не ігноруйте сигнали тривоги!", - додали в держадміністрації.

    Раніше російські загарбники завдали ракетного удару по порту в Одесі. Звернемо увагу, що цей обстріл відбувся після підписання представниками України, Росії та Туреччини 22 липня у Стамбулі за підтримки ООН двох ідентичних угод щодо відновлення експорту зерна з українських портів.

    У зв'язку з цим МЗС України закликало ООН та Туреччину забезпечити дотримання Росією своїх зобов'язань у рамках безпечного функціонування зернового коридору.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.