• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Обидві партії Конгресу США за постачання Україні ATACMS – депутатка

    Опубликовано: 2022-07-28 15:30:20

    У США обидві партії підтримують постачання Україні ракет великої дальності ATACMS. Про це повідомила членкиня Палати представників від Демократичної партії США Елісса Слоткін із Мічигану на брифінгу за підсумками зустрічі депутатів з представниками Білому домі, передає CNN.

    За словами депутатки, в уряді США вважають за необхідне терміново, у найближчі три-шість тижнів, надати додаткову допомогу українцям, оскільки ЗСУ планує наступ на півдні, а у Вашингтоні хочуть, щоб цей наступ досяг успіху.

    "Я думаю, що ми ясно почули від президента Зеленського і нам підтвердили сьогодні – українці дійсно хочуть кілька разів дати по зубах Росії до початку зими", – сказала депутатка.

    Слоткін наголосила, що відправлення в Україну ракет великої дальності, відомих як ATACMS, які можуть вражати на відстані понад 280 кілометрів, підтримують представники обох партій – Демократичної та Республіканської.

    Наталия Медведева

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.