• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені виявили зв’язок між недосипом і раком у людей

    Опубликовано: 2022-07-25 18:48:01

    Виявляється, що нестача сну небезпечна для здоров’я людей, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    «Дорослі середнього віку, у яких відзначається високий кров’яний тиск, діабет другого типу, серцеві відхилення чи був інсульт, частіше зіштовхуються також з таким захворюванням, як рак, якщо постійно недосипають», — повідомляють вчені, інформує Ukr.Media.

    Для того, щоб довести цей факт, фахівці провели дослідження.

    Вчені проаналізували дані більш ніж 1 600 респондентів з американського штату Пенсільванія. Усі респонденти були у віці від 20 до 74 років, більша частина з них — представниці прекрасної статі. Учасників розділили на дві групи — добровольці з високим тиском другої стадії або з цукровим діабетом другого типу, а також люди, які мають серцеві захворювання або перенесли інсульт.

    Вчені стежили за респондентами протягом їх життя, а після цього аналізували причини смерті. Це і допомогло зробити висновок про те, що недосипання провокує рак.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.