• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Медики розповіли, чому деякі люди часто відчувають холод в кінцівках

    Опубликовано: 2022-07-15 18:48:13

    Часто люди скаржаться на підвищене відчуття холоду в кінцівках при найменшому зниженні температури. Медики попереджають, що такі симптоми можуть вказувати на декілька основних захворювань, інформує Ukr.Media.

    Анемія

    При недостатній кількості заліза в організмі відбувається зниження кількості кисню, за доставку якого відповідає саме гемоглобін. Заповнити нестачу заліза можна збільшивши у своєму раціоні кількість м’яса, печінки, яєць. Так само залізом багаті яблука і червоні буряки, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Діабет і гіпертонія

    Зниження кількості крові, що надходить в кінцівці, що призводить до зниження температури.

    Хвороба Рейно

    Наявність даного захворювання супроводжується спазмом судин, що забезпечують кровообіг в руках і ногах. Жінки практично в 5 разів частіше за чоловіків страждають на цю недугу. До розвитку даного захворювання призводять часті переохолодження, стреси, генетична схильність тощо.

    Якщо ви часто відчуваєте холод в кінцівках — зверніться до фахівців для встановлення істинної причини такого дискомфорту.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.