• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прем'єр-міністр Естонії офіційно оголосила про відставку

    Опубликовано: 2022-07-14 17:30:51

    Сьогодні прем'єр-міністр Естонії та голова Партії реформ Кая Каллас офіційно проінформувала уряд про рішення піти у відставку з власної ініціативи. Про це повідомляє УНН із посиланням на ERR.

    Деталі

    "У четвер вранці прем'єр-міністр та голова партії реформ Кая Каллас офіційно проінформувала уряд про рішення піти у відставку за власною ініціативою. Разом із прем'єр-міністром у відставку піде весь уряд", – ідеться у повідомленні.

    Водночас Кая Каллас запропонувала скликати у п'ятницю позачергове засідання Рійгікогу, на якому вона запросить мандат для нової урядової коаліції з Isamaa та Соціал-демократичною партією.

    "Прем'єр-міністр за традицією інформує про рішення піти у відставку президента та Рійгікогу. Каллас запропонувала спікеру Рійгікогу скликати 15 липня позачергове засідання, на якому вона зробить політичну заяву та презентує нову коаліційну угоду", – ідеться у повідомленні.

    Раніше

    8 липня прем'єр-міністр Естонії Кая Каллас заявила про свою відставку.

    Додамо

    Кая Каллас з початку масштабного вторгнення росії підтримувала Україну. Вона говорила, що лідерам Євросоюзу немає сенсу розмовляти з президентом рф володимиром путіним, якщо вони дійсно хочуть, щоб він відчув себе ізольованим.

    Також Каллас закликала партнерів не зупинятися на нафтовому ембарго та продовжити тиснути на росію.

    Анна Мурашко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.