• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За допомогою яких методів можна захистити організм від стресу

    Опубликовано: 2022-07-15 08:48:14

    Виникнення стресу сигналізує нам про потребу звернути увагу на своє здоров’я, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Тісний взаємозв’язок нашого тіла і розуму здатні попередити нас про те, що організму потрібна допомога. Виникнення стресу сигналізує нам про потреби, інформує Ukr.Media.

    Сльози — помічник у боротьбі з наслідками стресу

    Так вже влаштовано природою: для виходу негативних емоцій, людина має можливість плакати. Саме плач дозволяє в більшості випадків зменшити негативний вплив стресу на організм. Тому соромитися сліз не потрібно.

    Фізична активність кожного дня

    Щоденні заняття спортом, пробіжки допомагають перейти мозку з негативної інформації на фізичну втому, отриману під час занять. Саме спортивні заняття знижують шкідливі наслідки від отриманого стресу. Гарним помічником у протистоянні стресовій ситуації є також заняття йогою.

    Визначення причин, що призводять до стресу

    Проведіть аналіз ситуацій, які призводять до стресових ситуацій. Відчуйте як ваше тіло реагує на конкретну ситуацію. Так вам буде легше запобігти саме тим діям, які можуть зруйнувати здоров’я. Не зайвим також стане відвідування психолога.

    Навчіться розслаблятися

    Отримавши сплеск негативних емоцій, спробуйте від них позбутися, наприклад, прийнявши ванну з гарячою ароматною водою. Для когось кращим способом розслабитися може стати прогулянка верхи на коні, а комусь достатньо голосно заспівати пісню. Головне в такій ситуації — позбутися негативних емоцій.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.