• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У 2022 році послугами служби зайнятості у Києві скористались 36,6 тисячі громадян

    Опубликовано: 2022-07-13 10:45:30

    Серед них – майже 6 тисяч представників соціально незахищених категорій населення.

    3,1 тисячі громадян було забезпечено роботою, 21,4 тисячі отримали профорієнтаційні послуги, 340 осіб проходили професійне навчання.

    «З початком воєнних дій ринок праці у м. Києві зазнав серйозних змін. Проте навіть в умовах цього непростого часу Київський міський центр зайнятості продовжував виконувати свої безпосередні завдання, серед яких пріоритетними є працевлаштування всіх, хто залишився без роботи, пошук працівників потрібної кваліфікації, облік безробітних та виплата їм допомоги», - зауважив директор Київського міського центру зайнятості Віктор Білич.

    На початку липня 2022 року на обліку в Київському міському центрі зайнятості перебувало 18,2 тис безробітних. На одну вакансію претендувало, в середньому, десять безробітних.

    Загалом, протягом першого півріччя 2022 року в базі КМЦЗ налічувалось понад 17,5 тисяч вакансій. Найчастіше київські роботодавці шукали водіїв, прибиральників, медсестер, вчителів, продавців, бухгалтерів та вантажників. Водночас, серед безробітних найбільше бухгалтерів, менеджерів, продавців, керівників різного рівня.

     «Нещодавно КМЦЗ включився у реалізацію урядових проектів за програмою «єРобота». Це – шість грантових програм для започаткування бізнесу та розвитку підприємництва в різноманітних галузях. Обравши одну з них та долучившись до неї, ви не тільки зможете вийти на новий рівень вашого бізнесу або створити нову кар’єру, а й зробити свій внесок у зміцнення економіки держави. Адже економіка - це наш другий фронт, а робота - це наша зброя перемоги!» - наголосив Віктор Білич.

    Україна переможе!

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.