• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У МОК назвали малоймовірною участь спортсменів з рф та білорусі на Олімпіаді-2024

    Опубликовано: 2022-07-13 09:15:36

    Віцепрезидент Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Сер Крейг Ріді заявив, що участь російських та білоруських спортсменів в Олімпійських іграх-2024 є малоймовірною, оскільки їх відсторонили від міжнародних змагань на тлі вторгнення росії в Україну. Про це повідомляє УНН, посилаючись на The Guardian.

    Деталі

    російські та білоруські спортсмени не зможуть брати участь у відборі на Олімпіаду в Парижі внаслідок відсторонення від міжнародних змагань, через що неможлива їх участь в Іграх.

    "Я боюся, що потрібно буде прийняти рішення щодо того, що станеться з кожною з цих двох країн. І я припускаю, що загальне відчуття буде таким, що вони не повинні кваліфікуватися. Думаю, що більшість людей борються з тим, як ми можемо досягти певного рівня представництва. На цей час немає чіткого способу це зробити. Тому ви зберігаєте статус-кво", - сказав Ріді.

    За його словами, проблема полягає у тому, що приблизно за два роки до Ігор, тобто зараз, починається кваліфікаційний період, офіційно затверджений міжнародними федераціями і МОК.

    "Є реальна проблема для федерацій, у яких є чітка вказівка, з якою погодилися, що росіян і білорусів не запрошуватимуть на спортивні заходи. Тому, на перший погляд, малоймовірно, що хтось зможе пройти кваліфікацію, окрім тих трьох видів спорту, де це не так. І чи зможуть вони пройти кваліфікацію? Я не впевнений" - сказав Ріді.

    Раніше

    Рада Міжнародної федерації хокею відхилила апеляцію росії та білорусі щодо усунення від змагань з хокею.

    Марина Тищенко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.