• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Британських батьків закликали давати дітям менше цукру

    Опубликовано: 2022-07-09 08:48:11

    Програма під назвою Change4Life, створена організацією Public Health England (PHE), дає поради по «сахарозамінникам», на зразок заміни морозива йогуртом, а солодких напоїв — аналогами без цукру, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    У Великобританії В рамках кампанії з охорони здоров’я батьків закликають зменшити споживання їх дітьми цукру.

    Програма під назвою Change4Life, створена організацією Public Health England (PHE), дає поради по «сахарозамінникам», на зразок заміни морозива йогуртом, а солодких напоїв — аналогами без цукру.

    Згідно з нормами, 10% енергії або спожитих калорій повинні надходити в організм людини з цукром. Але чиновники в сфері охорони здоров’я побоюються, що діти у віці від чотирьох до 10 років споживають набагато більше.

    Раніше американські вчені прийшли до висновку, що рак виникає у людей з-за випадкового поділу клітин. На думку фахівців, виникнення хвороби не пов’язано з генетикою, навколишнім середовищем або способом життя. При цьому, за їх словами, поліпшення якості життя та екології може запобігти виникненню раку легенів і пухлин шкіри.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.