• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дієтолог назвала найгірші продукти для сніданку

    Опубликовано: 2022-07-08 14:48:12

    Фахівець рекомендує відмовитися від солодких вівсяних пластівців і піти. Краще замінити їх гранолою або ж яєчнею з овочами і беконом, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Австралійський дієтолог Сьюзі Барелл назвала два продукти, які вона категорично не рекомендує їсти на сніданок, і пояснила чому, пише 7news.

    Найбільш шкідливими продуктами для ранкового прийому їжі, на думку Барелл, є піта і солодкі хрусткі пластівці.

    Так, в піті дуже багато вуглеводів. Вони сильно підвищують рівень цукру в крові.

    Варто відмовитися на сніданок і від солодких хрустких пластівців. Їх не слід вживати вранці ні дітям, щоб вони не звикали до великої кількості солодкого, ні дорослим.

    Дієтолог пояснює, що в таких пластівцях мало харчових волокон, вони не можуть наситити людину надовго.

    Якщо ж ви звикли вранці на сніданок «хрустіти», то Барелл пропонує корисну альтернативу — гранолу або ж пластівці без цукру, в які вже на свій смак можна додати ягоди, фрукти або мед.

    Також прекрасним варіантом для сніданку можуть стати тости з яєчнею, овочами і беконом. Бекон бажано їсти з цільнозерновим хлібом, оскільки в продукті міститься багато жиру.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.