• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Про що свідчить підвищена пітливість вночі

    Опубликовано: 2022-07-04 08:48:30

    Якщо підвищена пітливість ночами відбувається без видимих причин, варто звернути на неї увагу, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Якщо підвищена пітливість ночами відбувається регулярно без видимих причин, варто звернути на неї увагу. Іноді це може бути симптомом захворювань, але в більшості випадків свідчить про неправильний підбір постільної білизни й високу температуру в кімнаті, інформує Ukr.Media.

    В першу чергу перевірте температуру і вологість у вашій квартирі. Постільну білизну замініть на бавовняну і підберіть спеціальні постільні приналежності. Якщо це не допомогло, симптом може стосуватися захворювань.

    ГРВІ та віруси

    Дуже часто з’являється підвищена пітливість через перепади температури тіла. Вона може як підвищуватися, так і знижуватися. Наприклад, це може бути гарячка при грипі, туберкульозі та інших вірусних захворюваннях. Якщо разом з пітливістю у вас з’явилися симптоми застуди, не варто пускати вірус на самоплив.

    Проблеми з гормонами

    Як у жінок, так і у чоловіків, пітливість виникає при гормональних перебудовах. Це може бути при вагітності, менопаузі або просто проблеми з гормонами. У чоловіків цей симптом виникає в результаті андропаузи — зниження тестостерону в літньому віці.

    Гіпертонія

    У гіпертоніків часто спостерігаються перепади внутрішньочерепного тиску. Саме вони можуть стати причиною підвищеної пітливості. Вдень людина активна, і тиск підвищується, а вночі вона розслабляється, відповідно знижується тиск.

    Хронічний стрес

    Під час стресу виробляються відповідні гормони: адреналін і кортизол. Через малорухливий спосіб життя вони продовжують циркулювати в організмі до самого вечора і тримають його в бойовій готовності. Так з’являється підвищена пітливість ночами. Саме тому, якщо ви постійно відчуваєте хвилювання і тривогу, потрібно займатися спортом.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.