• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дієтолог назвала головні помилки при схудненні

    Опубликовано: 2022-07-03 15:12:36

    Експерт з харчування озвучила помилки, які допускають ті, хто прагне позбутися зайвої ваги. Правильний раціон, розумна фізична активність, повноцінний сон — ось чого треба дотримуватися.

    Нутриціолог-дієтолог Світлана Нікітчук розповіла про помилки, які допускають багато хто з тих, що худнуть. Топ помилок і причин, які заважають досягти поставленої мети, фахівець опублікувала у своєму Instagram-акаунті.

    Отже, першою помилкою того, хто прагне вирізнятися ідеальною вагою, є безсистемність у харчуванні.

    «Здорове харчування (де є і вуглеводи, і білки, і жири) і тренування — єдиний достеменний спосіб худнути і залишатися здоровими», — підкреслила Нікітчук.

    Також нетерпеливцям схуднути не варто сідати на напівголодну дієту, оскільки це не тільки не принесе бажаних результатів, а й зашкодить здоров’ю. «Погана різноманітність продуктів призведе до проблем з вітамінами і мікроелементами. Худнути можна не тільки на гречці», — зазначила дієтолог.

    Зайва вага «налипла» не за один день, відповідно, щоб її позбутися, потрібен час. За місяць 10 кілограмів не зійдуть.

    Спеціаліст рекомендує при схудненні орієнтуватися не тільки на вагу, а й на обсяги. Оскільки часто буває, що вага непорушна, а обсяги сходять. ⠀

    Нікітчук наполягає на важливості фізичних вправ: «Швидкість схуднення і його якість безпосередньо залежать від фізичних навантажень!»

    Також вона радить не впадати в крайнощі і не виснажуватися в спортзалі щодня. «Не потрібно заганяти себе і випробовувати свій організм на міцність. Тренуємося три-чотири рази в тиждень», — радить лікар.

    Світлана Нікітчук звертає увагу на те, що ні в якому разі не можна себе порівнювати з іншими охочими схуднути, оскільки у кожного організм індивідуальний.

    І, нарешті, фахівець, просить звернути увагу при схудненні на сон. «Нормальний сон — запорука успішного схуднення і хорошого самопочуття», — резюмує експерт.

    Раніше повідомлялося, що дієтолог дала поради тим, хто хоче позбутися зайвої ваги в зимовий період.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.