• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені з’ясували, які продукти найчастіше викликають залежність у людей

    Опубликовано: 2022-07-03 08:48:08

    Певні продукти здатні викликати у людей залежність, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Вчені, які співпрацюють з Мічиганським університетом, провели дослідження з залученням студентів, а також назвали продукти, здатні викликати залежність. До списку увійшли продовольчі товари, що мають певну спільну характеристику за співвідношенням складових, інформує Ukr.Media.

    Усі вони містять у собі жир і вуглеводи у пропорції 1:2. Дослідники підкреслюють, що подібне співвідношення реєструється у грудному молоці. З метою виявлення небезпечного продовольства застосовувалася шкала харчової залежності.

    Найбільш сильними з точки зору появи наркотичного ефекту виявилися зразки товарів з категорії швидких перекусів, подібних до піци, картоплі фрі та чипсів. Серед десертів схоже співвідношення вуглеводів і жирів зафіксоване у шоколаді, тістечках, морозиві. Сильну залежність під час експерименту спровокували попкорн і бургери.

    Вчені повідомили, що у ранньому віці мозок людей запам’ятовує враження, залишені різними речами. З цієї причини у зрілому віці їм подобаються продукти, що нагадують найперші у житті смакові відчуття.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.