• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Данілов про ситуацію на фронті: Дуже складно в Лисичанську, непросто – біля Ізюма

    Опубликовано: 2022-07-01 16:30:39

    Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що найгарячіша точка на фронті зараз – це Лисичанськ. Непроста ситуація також біля Ізюма, звідки Росія намагається розвинути наступ на Слов'янськ. Про це він сказав в ефірі програми Говорить великий Львів.

    "У нас дуже складна ситуація по Лисичанську, і ми цього не приховуємо. Сьогодні [30 червня] відбулося засідання ставки верховного головнокомандувача, питання проговорювалися по всьому фронту. У нас непроста ситуація в Харківській області біля міста Ізюм", – сказав Данілов.

    За його словами, російське командування хоче якомога швидше відрапортувати в Москву про захоплення усієї Луганської області, тому щодня кидає на Лисичанськ усе нові й нові сили.

    Данілов заявив, що західна допомога, яку отримує Україна, все ще недостатня для паритету у важкому озброєнні.

    "Будемо думати, що найближчим часом цей паритет буде досягнуто, і тоді наші військові будуть мати більше спроможностей бити ворога", – сказав він.

    Андрей Водяный

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.