• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти вдарили по багатоповерхівці у Миколаєві: є загиблі

    Опубликовано: 2022-06-29 11:30:56

    Рано-вранці 29 червня в Миколаєві прогриміли потужні вибухи. Незабаром стало відомо, що армія РФ запустила ракету Х55 по житловій багатоповерхівці, повідомив мер Олександр Сєнкевич.

    На місці вже триває пошуково-рятувальна робота. Задіяні рятувальники, медики та комунальники. Голова Миколаївської ОДА Віталій Кім уточнив, що станом на 08:00 відомо, що троє людей отримали поранення, дві - загинули. Також поранення отримав співробітник ДСНС.

    "Друзі, не публікуйте адресу і фото з місць обстрілів, не наражайте на небезпеку тих, хто зараз там рятує людей", - підкреслив Сєнкевич.

    В ефірі телемарафону мер додав, що одну людину врятували з-під завалів. Внаслідок атаки повністю зруйновано 1 під'їзд.

    Загалом з початку повномасштабного вторгнення Росії 114 людей уже загинули у Миколаєві.

    Раніше, в ніч із 27 на 28 червня, окупанти випустили 11 ракет по Миколаєву, частина з них збили сили ППО. Крім того, росіяни запустили ракети по житлових будинках та цивільній інфраструктурі Очакова Миколаївської області. Внаслідок атаки двоє людей загинули, серед них дитина 6 років.

    До цього, 25 червня, під ранковий ракетний удар з боку російських окупантів потрапили портова інфраструктура та житлові квартали Миколаєва.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.