• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кіпр підтримає кандидатство України на членство в ЄС: Зеленський поговорив з президентом республіки

    Опубликовано: 2022-06-23 17:00:08

    Республіка Кіпр готова підтримати надання Україні статусу кандидата на членство в Європейському Союзі. Про це повідомив Володимир Зеленський у Twitter, передає УНН.

    Цитата

    "Під час телефонної розмови з президентом Нікосом Анастасіадісом подякував за готовність Республіки Кіпр підтримати набуття Україною статусу кандидата на вступ до ЄС. Обговорили участь Кіпру у майбутній відбудові України", - написав Зеленський у Twitter.

    Доповнення

    Зеленський раніше повідомляв, що три роки тому на відновлення Донбасу було потрібно приблизно 10 млрд доларів, тепер для відбудови України знадобляться сотні мільярдів.

    У квітні прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що на післявоєнну відбудову України в довгостроковій перспективі потрібно щонайменше 600 мільярдів доларів.

    Нагадаємо

    Раніше ЗМІ повідомляли, що Греція та Кіпр підтримують членство України в ЄС, але виступають проти прискорення цього процесу.

    Анна Мурашко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.