• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Доведена користь деяких страв японської кухні для здоров’я

    Опубликовано: 2022-06-17 14:08:44

    Одна із яких — натто.

    Багато страв японської кухні складається з ферментативних продуктів, що містять речовини, які запобігають розвитку серцевих нападів, тромбоутворенню, а так само розвитку небезпечних недуг, інформує Ukr.Media.

    Натто — це продукт, отриманий в результаті ферментації за допомогою особливої бактерії соєвих бобів. Завдяки цій бактерії у їжі з’являється специфічний аромат і своєрідна липка і тягуча консистенція. Отриманий ферментний продукт натто користується величезною популярністю серед жителів Японії. Завдяки здатності розріджувати кров, цей продукт сприяє зниженню артеріального тиску, що дуже актуально для гіпертоніків. Запобігаючи утворенню холестеринових бляшок, натто тим самим призводить до зменшення «поганого» холестерину в крові, що сприятливо позначається на системі кровообігу.

    Наявність у натто достатньої кількості вітаміну К сприяє засвоєнню кальцію в організмі та покращенню стану кісткової системи, попереджаючи розвиток артрозу, переломів і інших патологій кісток. Так само натто багатий вмістом ізофлавонів, які попереджують розвиток раку. Низький вміст калорій в даному продукті допомагає людям боротися із зайвою вагою.

    Вживають натто зазвичай на сніданок, змішуючи з рисом, або будь-якими соусами. Натто у висушеному вигляді є відмінною закускою.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.