• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Розвідка Британії попереджає про спалах холери у Маріуполі

    Опубликовано: 2022-06-10 12:45:17

    В окупованому країною-агресором РФ Маріуполі існує ризик великого спалаху холери. Поодинокі випадки захворювання у місті фіксуються вже з травня.

    Про це повідомляє розвідка Британії.

    Зазначається, що на окупованих територіях України існують проблеми з доступом до питної води та телефонного зв'язку та інтернет-послуг.

    У Херсоні відчувається гостра нестача ліків, а в Маріуполі існує ризик великого спалаху холери. Поодинокі випадки холери реєструвалися у місті з травня.

    "Україна пережила велику епідемію холери у 1995 році, з того часу були невеликі спалахи, особливо на узбережжі Азовського моря, включаючи Маріуполь", - йдеться у повідомленні відомства.

    Розвідка Британії повідомляє, що медичні служби в Маріуполі, ймовірно, вже близькі до колапсу, а великий спалах холери ще більше ускладнить ситуацію.

    Зазначимо, про медичний колапс у Маріуполі раніше повідомляв і радник міського голови Петро Андрющенко. Повернутися до медичної роботи окупанти вмовляють пенсіонерів віком понад 80 років.

    Також він повідомив, що в російському Ростові-на-Дону вже готуються приймати військових РФ з окупованого приазовського міста, які можуть постраждати через епідемію холери в ньому .

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.