• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Партія Макрона мінімально випередить найближчих конкурентів на парламентських виборах – опитування

    Опубликовано: 2022-06-08 14:00:42

    Центристський блок президента Емманюеля Макрона лише на частку відсотка випереджає свого основного суперника перед першим туром парламентських виборів у Франції. Такі результати дало опитування, проведене для газети Le Monde.

    За даними опитування, у першому турі голосування блок Макрону "Ансамбль" підтримують 28% опитаних, у лівого блоку "Nupes" – 27,5%.

    Макрону необхідно отримати абсолютну більшість у парламенті Франції (не менше 289 місць), щоб забезпечити проведення запланованих економічних реформ. Якщо результати опитування чітко відображають настрої виборців, цієї мети Макрон та його блок можуть і не досягти.

    Перший тур голосування відбудеться у Франції 12 червня, другий – 19 червня.

    4 червня Макрон заявив, що вважає вкрай важливим, щоб Росія не була "принижена", коли бойові дії в Україні припиняться і за справу візьмуться дипломати, і що "роль Франції в тому, щоб залишатися посередницькою державою".

    Сергей Бережной

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.