• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Луганській області через обстріли зазнали руйнувань ще 36 будинків - ОВА

    Опубликовано: 2022-06-03 12:15:00

    Минулої доби в Сєвєродонецьку, де точаться бої в центрі міста, було пошкоджено дев'ять будинків, а у сусідньому Лисичанську – два. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

    За його словами, в Лисичанську, пошкоджень також зазнала інфраструктура та транспорт пожежної частини, зокрема, чотири автомобілі, на яких рятувальники "могли б виїжджати на пожежі і рятувати життя".

    Зранку 2 червня в цьому місті ворожим артилерійським снарядом вбило жінку. Окрім цього, 16 будинків зруйновано в Гірському, шість – в Золотому, ще три – в селищі Тошківка.

    "Не маючи значних досягнень на фронті, ворог звітує черговими перемогами над цивільною інфраструктурою – б'є по домівках та підприємствах. "Руський мир" в їхньому розумінні – це степ навкруги", - додав Гайдай.

    Зазначимо, що за даними Генерального штабу Збройних сил України, на Сєвєродонецькому напрямку російські окупанти продовжують обстріли українських позицій в районі Сєвєродонецька, Лисичанська, селища Борівське та села Устинівка.

    Крім того, ворожа штурмова авіація завдала авіаударів неподалік селища Мирна Долина. Крім того, в районі селищ Метьолкіне та Білогорівка противник намагався вести штурмові дії, але зазнав втрат та відійшов на попередні позиції.

    Також ворог здійснює обстріли в районах населених пунктів Золоте, Комишуваха, Миколаївка, Врубівка та сусідніх сіл Берестове й Білогорівка Донецької області, що розташовані на трасі Лисичанськ - Бахмут. Поблизу Врубівки окупанти також вели безуспішні штурмові дії.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.