• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені розповіли, як дожити до 100 років

    Опубликовано: 2022-06-01 20:28:00

    У спеціальній роботі вивчалися умови життя 145 тисяч осіб, яким виповнилося 75 років. Вчені аналізували їхній соціальний статус, екологію тієї місцевості, де вони живуть, і навіть кількість зелених насаджень.

    Американські вчені з Університету штату Вашингтон з’ясували, як збільшити тривалість життя до 100 років. Виявилося, що на тривалість життя людини впливають не тільки гени, але і те, де вона живе, пише International Journal of Environmental Research and Public Health.

    Фахівці проаналізували дані про місце проживання, освіту і соціальний стан 145 тисяч осіб, які померли у віці 75 років і старше в період з 2011 по 2015 роки.

    Також були взяті до уваги рівень бідності, доступ до медичної допомоги, забруднення повітря, кількість зелених насаджень.

    Вдалося визначити, що до 100 років можна дожити, якщо мати високий соціальний статус, жити в місцевості, де багато зелені, регулярно прогулюватися, мати транспортну і медичну доступність.

    Також експерти встановили, що жінки частіше доживали до 100 років.

    Раніше повідомлялося, що алкоголь і зайві кілограми сприяють довголіттю. П’ятнадцятирічний експеримент показав, що помірне, але регулярне вживання алкоголю здатне продовжити життя.

    Нагадаємо також, що вчені дійшли висновку, що освічені люди живуть довше.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.