• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені назвали кількість хот-догів, які можна з’їсти за 10 хвилин

    Опубликовано: 2022-06-01 14:08:50

    Вчений провів дослідження і назвав кількість хот-догів, які людина здатна спожити за 10 хвилин. Чемпіон зі швидкісного поїдання хот-догів поки не дотягує до названої цифри.

    Фізіолог і фізіотерапевт Джеймс Смолига провів дослідження, в ході якого з’ясував, скільки хот-догів людина може з’їсти за 10 хвилин. Експерт вивчив 39-річні дані про результати змагань з поїдання хот-догів і зіставив їх з пластичністю кишківника, пише Science Alert.

    Так, як вдалося з’ясувати Смолигі, людина за 10 хвилин може з’їсти 84 хот-доги. Відзначимо, що чемпіонові змагань з поїдання хот-догів на Коні-Айленд поки вдалося проковтнути лише 75 штук.

    У ході дослідження фахівець з’ясував, що учасники змагань останніх років мають рівень «активної форми споживання» в п’ять разів вище, ніж чемпіони минулого століття. Так, у 1980 році середня людина могла їсти тільки по хот-догу в хвилину.

    Джеймс Смолига також зазначив, що здатність швидко поглинати їжу вимагає певного тренування.

    Нагадаємо, що незвичайний спосіб їсти манго назвали геніальним. Ролик зібрав понад 8,5 млн переглядів, 2 млн лайків.

    Також ми писали, що дизайнер створила упаковку для локшини, що перетворюється в соус.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.