• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти підірвали мости через Інгулець, щоб уповільнити контрнаступ ЗСУ у Херсонській області

    Опубликовано: 2022-06-01 12:30:51

    Російські загарбники шукають спосіб і вживають усіх можливих заходів, щоб протидіяти контрнаступу українських захисників у Херсонській області. Зокрема, спецпідрозділи окупантів підірвали мости через річку Інгулець у районі Давидова Брода та Великої Олександрівки.

    Про це повідомляє ОК "Південь".

    Російські військові намагаються втриматися на тих позиціях, куди їх відкинули ЗСУ під час успішного контрнаступу.

    "Продовжуючи вкривати підступи до своїх позицій артилерійсько-мінометним вогнем, ворог обстрілює населені пункти касетними боєприпасами із реактивних систем залпового вогню "Торнадо-С", - додали до ОК.

    Раніше російські окупанти під час вдалого наступу Збройних сил України зазнали втрат і відійшли з Миколаївки Херсонської області.

    Зазначимо, що під час контрнаступу ЗСУ в Харківській області окупанти також підривали мости, щоб уповільнити наступ українських сил. Однак це не завадило українським захисникам вийти на державний кордон України щодо регіону.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.