• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Російські війська атакували завод у Лисичанську та закріплюються в центрі Сєвєродонецька

    Опубликовано: 2022-06-01 12:15:35

    Військові російської армії станом на ранок 1 червня увійшли до центральних районів Сєвєродонецька та почали з близької дистанції атакувати інфраструктуру та об'єкти промисловості цього міста, а також Лисичанська. Про це у своєму Telegram-каналі заявив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай.

    За його словами, увечері 31 травня окупанти почали завдавати авіаудари по об'єднанню "Азот". Того ж дня ворог здійснив артилерійський обстріл заводу "Пролетарій" у Лисичанську, внаслідок чого окупанти пошкодили кілька приміщень підприємства.

    Паралельно загарбники продовжують ліквідацію житлового фонду Луганської області.

    "Штурмові дії 31 травня окупанти проводили у північних, південних та східних районах Сєвєродонецька, закріплюються у центрі міста", - резюмував Гайдай.

    Він додав, що росіяни намагаються витіснити підрозділи українських захисників із позицій у районах Білогорівки та Врубівки.

    Загалом внаслідок російських ударів по Сєвєродонецьку в місті зруйновано всю критичну інфраструктуру міста, пошкоджено 90% будинків, у тому числі понад дві третини житлового фонду зруйновано. За добу окупанти можуть зруйнувати до 12 багатоповерхівок у Сєвєродонецьку.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.