• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Створіть свою першу відео пропозицію про вакансію на C-Me

    Опубликовано: 2022-05-31 14:33:03

    Програмне забезпечення C-Me для створення відеороликів про вакансії допомагає роботодавцям підвищити авторитетність бренду. Спілкування з широкою аудиторією дозволяє успішно конкурувати, залучати та наймати найбільш відповідних кандидатів.

    Красиві та ефективні шаблони вакансії

    На C-Me можна використовувати шаблони платформи та створювати красиві фірмові відео пости про вакансії. За кілька кліків легко завантажити логотип, налаштувати кольори та шрифти, додати власні тексти заклику до дії й створити ідеальний шаблон для своєї компанії. Є можливість розробити власну фірмову тему, яку можна повторно використовувати та адаптувати для різних відкритих посад і різних відділів. 

    Відео та вакансія в одному місці

    Підготовлене відео можна розмістити на YouTube або Vimeo, щоб додати його до своєї посади, або створити й зберегти відео про вакансії в C-Me. Разом з платформою C-Me всі матеріали зручно розташовані в одному місці. Можна створити оголошення про вакансію з відео та текстовим описом роботи й отримати посилання для спільного доступу. Всього кількома кліками можна опублікувати оголошення на дошці вакансій і поділитися ним на популярних соціальних сайтах Facebook і LinkedIn. Як працює платформа можна побачити на цій сторінці: https://www.c-me.io/video-job-posts/.

    Залучайте претендентів простими, але ефективними відео

    Люди часто помиляються, думаючи, що відео має бути шедевром, створеним у професійній студії. Насправді у наш вік швидкого розповсюдження інформації та коротких візуальних релізів ваша цільова аудиторія не шукає ідеального редагування. Щоб завоювати її довіру, необхідна реальна й правдива інформація. Фірмові відеоролики про наймання персоналу мають представити людей і робоче середовище, а також продемонструвати цінності та переваги компанії. Відео не повинно показувати роботодавця, який просто читає підготовлені сценарії.

    Згенеруйте більше претендентів

    Відео контент з високим рейтингом у пошукових системах допомагав компаніям знаходити віддалених співробітників під час карантину. І нині актуальним залишається віртуальний відео пошук претендентів на посади, коли багато українців стали переселенцями й втратили стабільну роботу. Адже у сучасному світі можна набирати персонал у будь-якому куточку земної кулі. Добре продумані відео оголошення про вакансії з красивим візуальним вмістом привернуть увагу талантів незалежно від того, де розташована ваша компанія. 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.