• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вживання м’яса скорочує життя: дослідження

    Опубликовано: 2022-06-01 08:48:35

    Шістнадцятирічне дослідження виявило прямий зв’язок між тривалістю життя і видом споживаних білків, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Масштабне дослідження довело, що вибір джерел білка впливає на здоров’я і тривалість життя. Про це повідомляється в журналі JAMA Internal Medicine.

    Вчені з Національного інституту раку США провели 16-річне дослідження. У ньому взяли участь 416 104 осіб у віці від 50 років до 71 року.

    У період з 1995 по 2011 роки 179 068 жінок і 237 036 чоловіків надавали вченим дані свого щоденного раціону. Відзначається, що респонденти проживали як у великих містах, так і в провінції.

    Результати дослідження показали, що серед респондентів, які віддають перевагу тваринним білкам, смертність вища на 5%, порівняно з тими, хто споживає рослинні білки.

    Серед тих, хто віддавав перевагу рослинній їжі і мав проблеми з серцево-судинними захворюваннями, смертність скоротилася на 11-12%.

    Раніше повідомлялося, що вчені знайшли спосіб позбавлення від діабету другого типу. Також писалося про те, що вчені склали дієту, здатну вбити стійкий рак.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.