• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росія понад 10 разів обстріляла прикордоння Чернігівської та Сумської областей

    Опубликовано: 2022-05-30 10:30:27

    Державна прикордонна служба України зафіксувала 29 травня вже дев'ять обстрілів з території Росії у Новгород-Сіверському районі Чернігівської області.

    Як йдеться у повідомленні відомства, у прикордонники нарахували 33 вибухи російських снарядів. Загалом зазначається, що ворог робив нетривалі обстріли, по 2-7 пострілів.

    Ще п'ять мін розірвалося внаслідок мінометного обстрілу з російської сторони на околиці одного із населених пунктів Шосткинського району Сумської області.

    У свою чергу, як уточнює оперативне командування "Північ" Сухопутних військ Збройних сил України, йдеться про обстріл у районі села Бачівськ у період 13:00-13:12.

    Крім того, раніше, близько 7:35, спостерігачі зафіксували близько 20 вибухів під час обстрілу з території РФ у напрямку села Бояро-Лежачі Конотопського району Сумської області, а близько 12:43 зафіксовано сім вибухів у районі міста Семенівка Чернігівської області.

    Нагадаємо, що напередодні РФ обстріляла Миропільську громаду Сумського району: було пошкоджено церкву та дитсадок, поранено жінку. Крім того, у ніч на 28 травня внаслідок російських обстрілів було зруйновано сільгосппідприємство у Путивльській громаді.

    Також зі своєї території росіяни напередодні вели мінометний вогонь по території Зноб-Новгородської громади, де зафіксовано близько шести попадань, та по території Есманської громади, де біля села Бачевськ нарахували 30 прильотів.

    Днем раніше повідомлялося також про обстріл у районі міста Середина-Буда Сумської області.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.