• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Укрзалізниці запропонували російським матерям безкоштовно приїхати по тіла окупантів

    Опубликовано: 2022-05-26 14:15:14

    Укрзалізниця пропонує матерям загиблих російських солдатів безкоштовні квитки, щоб забрати тіла своїх синів, які загинули під час нападу на Україну. Про це розповів у інтерв'ю російському виданню Медуза голова правління компанії Олександр Камишін.

    Він зазначив, що у різних областях України УЗ тримає близько 270 тіл мертвих окупантів у вагонах-рефрижераторах. Водночас на підтримку необхідної температури в них за день може витрачатися близько 100 літрів дизельного палива.

    "Якщо росіянам тіла їхніх солдатів не потрібні, адже ми не можемо їх просто взяти і викинути?", – запитав Камишін.

    Глава УЗ зазначив, що Україна чекає на звернення від російської влади або матерів загиблих, щоб передати їм тіла. Проте таких запитів не надходило. Це, за його словами, може бути пов'язане з тим, що багато матерів навіть не здогадуються про те, де перебувають їхні сини.

    "Ми готові дати безкоштовні квитки російським матерям, які приїдуть забирати тіла своїх дітей. Зробимо все безкоштовно: довеземо-відвеземо, віддамо. Нам чужого не треба", – сказав Камишін.

    Наталия Софиенко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.