• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Google першим отримав від України «Відзнаку миру»

    Опубликовано: 2022-05-26 09:15:20

    На всесвітньому економічному форумі у Давосі глава Мінцифри Михайло Федоров вручив віцепрезиденту Google Карану Кхатію "Відзнаку миру" – нагорода для компаній, які пішли з російського ринку. Про це міністр повідомив у своєму Telegram-каналі, інформує УНН.

    Цитата

    "Google першим отримав від України "Відзнаку миру". Учора я мав честь вручити її особисто віцепрезиденту компанії — Карану Бхатія", – написав Федоров.

    Деталі

    "Відзнаку миру" започаткував президент України Володимир Зеленський для компаній та корпорацій, які пішли з російського ринку. А також для урядів та світових політиків, які найбільше підтримують Україну.

    Google одним з перших приєднався до санкцій проти росії: закрили низку російських пропагандистських ЗМІ на ютубі, зупинили нові реєстрації в хмарних сервісах, Google Pay та функції монетизації для YouTube в рф.

    Корпорація підтримала Україну і на кіберфронті, надавши інструменти захисту для облікових записів українців від кібератак. А співробітники Google зробили мільйонні пожертвування та надали гранти на суму 45 млн доларів.

    Вікторія Данильченко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.