• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Наступного року документи про освіту внесуть в «Дію»

    Опубликовано: 2022-05-25 17:00:54

    Наступного навчального року документи про отримання освіти можуть внести у додаток “Дія”. Про це під час брифінгу заявив голова комітету Верховної ради з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак, передає УНН.

    Цитата

    “Ми думали про те, щоб зробити свідоцтво в "Дії". Але відверто скажу, ми просто фізично не встигаємо цього робити. Там є питання по реєстрах. Але, гадаю, що вже наступного року, ми зробимо документи про освіту, які будуть в електронному вигляді – в Дії”, – заявив Бабак.

    Деталі

    Голова комітету заявив, що цього року всі діти отримають свідоцтва про повну загальну середню освіту.

    Якщо дитина виїхала за кордон через війну, вона може долучитися до будь-якої дистанційної школи, яка надає свої послуги в Україні, і ця школа буде замовляти для них свідоцтва.

    Якщо людина, яка перебуває за кордоном, планує вступати у закордонні ЗВО, Міністерство освіти та науки зможе доставити свідоцтво про отримання повної загальної середньої освіти у ту країну, де перебуває абітурієнт. Це лише питання часу та логістики, додав Бабак.

    Доповнення

    Як стало відомо, в Україні школярі поновлять навчання з 1 вересня. Проте вони зможуть піти лише до тих навчальних закладів, які обладнано укриттям на випадок обстрілу.

    Єлизавета Калітвенцева

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.