• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські сили обмежили діяльність Чорноморського флоту Росії – представник ГУР

    Опубликовано: 2022-05-25 13:45:04

    Сили оборони України змогли обмежити діяльність флоту Росії у Чорному морі, але Москва, як і раніше, контролює Азовське море та блокує важливі порти. Про це розповів Крим.Реалії представник Головного управління розвідки Вадим Скібіцький.

    За його словами, флот РФ став обережним. Проте корабельне угруповання окупантів все ще контролює Азовське море з Керченською протокою, блокують українські порти у Чорному морі.

    Він зазначає, що мета таких дій – завдати Україні збитків в економічному плані, не допустити руху товарів в/з країни, а також підтримувати готовність до застосування великих десантних та інших кораблів на випадок морської десантної операції.

    "Але знову ж таки скажу – наші дії змусили їх обмежити діяльність Чорноморського флоту Росії на сьогоднішньому етапі", – підсумував він.

    Скібіцький також розповів, що росіяни зачистили знищений крейсер "Москва", забрали з нього тіла загиблих та секретне обладнання. За його словами, після знищення "Москви" російський флот вчать швидко тікати у разі загрози.

    Марк Сировой
     
    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.