• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені виявили продукти, які сприяють здоров’ю зубів та ясен

    Опубликовано: 2022-05-26 06:34:52

    Покращити стан зубів і ясен допоможуть соління.

    За даними китайських фахівців, вживання лише одного продукту зможе стати відмінною перешкодою для розвитку карієсу і запальних захворювань ясен, інформує Ukr.Media.

    Китайські фахівці вважають, що вживання у їжу різних солінь зможе запобігти появі нальоту на зубах і розвитку карієсу у подальшому. Особливу увагу експерти звертають на користь від вживання маринованих огірків. Адже у ферментованих продуктах у великій кількості містяться корисні бактерії, які надійно оберігають зуби від руйнування.

    Однією з основних причин, що впливають на розвиток карієсу і запальних процесів порожнини рота, є скупчення нальоту через неправильну гігієну порожнини рота. У результаті чого у роті з’являються досить сприятливі умови для скупчення і розмноження шкідливих мікроорганізмів. Особливо часто з такими явищами зіштовхуються любителі солодощів. Пробіотики, що знаходяться у ферментативних продуктах, надійно захищають порожнину рота і зуби від цих бактерій.

    Експерти з Китаю вважають, що створення унікальних харчових добавок, які містять достатню кількість цих пробіотиків, допоможе вирішити багато проблем із зубами і порожниною рота. Нагадуємо, що достатню кількість корисних бактерій містять кефір, квашена капуста, мариновані огірки, хліб, приготований на заквасці, деякі сорти сирів та ін.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.