• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Російські війська окупували Світлодарськ та Миронівський

    Опубликовано: 2022-05-25 12:15:06

    Вранці 24 травня російські окупаційні сили зайняли місто Світлодарськ Донецької області, повідомляє "Вільне радіо" з посиланням на начальника міської військової адміністрації Сергія Гошка.

    За його словами, на адміністративній будівлі у Світлодарську було вивішено російський прапор, а вулицями ходять озброєні загарбники, які перевіряють документи у місцевих жителів.

    Як зазначає ЗМІ, у місцевих групах у соцмережах люди почали писати, що окупанти увійшли до міста вранці 24 травня між 8 до 9 годинами.

    "Місцеве населення, з яким я спілкуюся, каже, що великої присутності їх не бачить. Є певні групи у кількості по п'ять осіб", – заявив Гошко.

    При цьому днем раніше він повідомив, що російські окупанти зайняли сусіднє і відносно велике селище Миронівський - другий за величиною населений пункт Світлодарської громади.

    У соцмережах також поширилося фото групи загарбників біля будівлі поліцейської станції у Миронівському, достовірність якого підтвердив Гошко. На той момент, за його словами, противник готувався до штурму і Світлодарська, до якого "залишилися години".

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.