• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пропагандисти почали готувати росіян до поразки у війні та капітуляції – ЦПД

    Опубликовано: 2022-05-19 15:00:39

    Центр протидії дезінформації при РНБО припустив, що пропагандистські медіа почали змінювати стратегію та готувати росіян до "несподіваних підсумків": поразки у війні та капітуляції.

    ЦПД повідомляє, що російські пропагандисти взяли "оперативну паузу" для зміни стратегії ведення інформаційної війни проти України.

    Там нагадали, що останнім часом у театрі воєнних дій в Україні відбулося одразу кілька ключових подій:

    зупинка наступу ворога майже на всіх напрямках;
    надання Україні важкого озброєння;

    У ЦПД зазначають, що всі ці фактори не сприяють окупантам у захопленні українських територій. Але незважаючи на військові поразки, роспропаганда змушена щодня спілкуватися з аудиторією, яка й надалі чекає "перемог".

    "Розуміючи, що на тлі воєнних невдач медійні історії про "біолабораторії" та "радіоактивний попіл" перестають працювати, пропагандистські медіа почали розбудовувати стратегію і готувати росіян до "несподіваних підсумків": поразки у війні та капітуляції", – йдеться у повідомленні.

    Аргументом на користь цього ЦПД назвав медійне затишшя у прокремлівських ЗМІ та капітуляційну риторику їхніх експертів.

    Очевидно, мається на увазі, зокрема, недавній ефір пропагандистської програми на телеканалі Росія 1, де колишній полковник радянської армії та російський військовий експерт Михайло Ходаренок заявив, що ситуація для російської армії погіршуватиметься, оскільки Україна здатна найближчим часом поставити до лав до мільйона солдатів, а країни Заходу нададуть їм потрібну зброю. Він також сказав, що українська армія має високий моральний рівень і готова боротися до перемоги.

    Вадим Ребрина
     
    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.