• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 4 продукти, які очищають легені природним чином

    Опубликовано: 2022-05-09 06:34:29

    У непростий час, коли навколо вирує безліч вірусів, важливо берегти своє здоров’я і піклуватися у першу чергу про свою дихальну систему. Особливо актуально це для жителів мегаполісів, адже повітря в таких великих містах не можна назвати чистим. Що вже говорити за курців і людей з хронічними хворобами, інформує Ukr.Media.

    Але є хороша новина. По-перше, вчені з’ясували, що вії в дихальній системі мають властивість відновлюватися. А по-друге, є продукти, які сприяють очищенню легенів.

    І у цій статті ми перерахуємо чотири найголовніших таких продукти.

    Грейпфрут. Цей цитрус багатий антиоксидантами, які ефективно покращують функції клітин. Також речовини, що містяться в грейпфруті, здатні протистояти малігнізації (відхилення від норми в розвитку клітини). Тому курцям, які особливо схильні до ризику виникнення раку, слід підналягти на ці гіркувато-кислі плоди.

    Часник. Потужна зброя проти сотень захворювань. Він так позитивно впливає на організм і володіє такою кількістю оздоровчих властивостей, що його необхідно ввести в раціон всім без винятку. Для лікування і профілактики.

    Імбир. Має антибактеріальні та противірусні властивості, розширює судини, сприяє виведенню мокротиння і регенерації бронхіальних каналів.

    Морква. Багата вітамінами А, С, Е, К, вітамінами групи В. Вітамін А особливо позитивно впливає на стан тканин і клітин епітелію. Щоб нейтралізувати вплив нікотину, який виводить з організму вітаміни, їжте моркву в сирому вигляді, робіть салати… морквяний сік — ціле джерело здоров’я.

    Стаття призначена лише для ознайомлювальних та освітніх цілей і не замінює професійні медичні консультації, діагностику або лікування. Завжди консультуйтеся зі своїм лікарем з будь-яких питань, які можуть виникнути у вас про стан здоров’я.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.