• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стійкість українців у війні з Росією надихає американців, - Джордж Буш

    Опубликовано: 2022-05-06 13:30:39

    Президент України Володимир Зеленський провів зустріч у режимі відеоконференції з 43 президентом Сполучених Штатів Америки Джорджем Бушем. Він висловив підтримку Володимиру Зеленському та всьому українському народові у боротьбі з російським агресором. 

    Про це повідомляє пресслужба Офісу президента України.

    "Ваша відвага дуже важлива для подальшого успіху. Якщо ви надалі будете так робити те, що ви робите, у вас завжди буде наша підтримка, якщо ви будете продовжувати боротися так, як зараз", – зазначив Джордж Буш.

    Володимир Зеленський наголосив, що Україна відчуває справжню допомогу та щиру підтримку з боку США.

    "Американці відверті, відкриті люди, і я відчуваю це. У нас спільні цінності. Я відчуваю, що це – від серця", – сказав глава держави.

    43-й президент США також відзначив стійкість Володимира Зеленського та народу України під час протистояння загарбникам.

    "Ваша країна була загарбана тими силами, які хочуть убивати невинних людей. І той факт, що ви стоїте твердо, надихає американців", – наголосив Джордж Буш. 

    Нагадаємо, 3 травня президент США Джозеф Байден закликав Конгрес швидко ухвалити фінансування України у розмірі $33 млрд для боротьби з російською агресією.

    Анастасія Дєдковська

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.